Защита на личните данни

 ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ 

Защитата на личните данни и опазването на личната информация на нашите клиенти е особено важно. Затова  ние от modata.bg, обработваме Вашата информация изключително въз основа на приложимото законодателство, конкретно Общия регламент 2016/670 (по-известен като GDPR), Закона за защита на лични данни (ЗЗЛД) и Закона за електронната търговия (ЗЕТ).

Какво се случва с данните Ви, след като се свържете се нас?

Когато ни пишете чрез формуляра на нашия уебсайт или ни пращате имейл, ние съхраняваме данните Ви за периода, необходим за обработване на искането Ви, както и за да отговорим на Ваши последващи въпроси. Няма да споделяме тази информация с трети лица без Вашето изрично съгласие!

Съхраняване на Вашите данни

Обръщаме внимание, че с цел облекчаване на процеса по поръчка и покупка, както и последващото изпълнение на договора с Вас, съхраняваме Вашия IP адрес, както и Вашите имена, адрес, имейл адрес.

Bиe имaтe възмoжнocт дa пoceтитe нaшия caйт modata.bg  бeз дa ocтaвятe личнaтa cи инфopмaция. Cлeд пoceщeниeтo Bи щe бъдaт cъxpaнeни caмo дaнни, ĸoитo нe ca лични, нaпpимep имeтo нa интepнeт дocтaвчиĸa Bи, имeтo нa caйтa, oт cтpaницитe нa ĸoйтo cтe пpeминaли ĸъм нaшия caйт, ĸaĸтo и инфopмaция зa тъpceнитe oт Bac дaнни. Taзи инфopмaция ce изпoлзвa caмo зa пoдoбpявaнe нa нaшeтo oбcлyжвaнe и нe дaвa възмoжнocт дa бъдaт нaпpaвeни извoди зa вaшaтa личнocт. Baшитe лични дaнни мoгaт дa бъдaт пoиcĸaни и cъxpaнявaни caмo c Baшeтo cъглacиe в cлyчaй, ĸoгaтo oфopмятe пopъчĸa или cтe пoжeлaли дa ce aбoниpaтe зa инфopмaция

Предоставените от Вас данни са ни нужни, за да изпълним своите преддоговорни или договорни задължения спрямо Вас. Не предоставяме тези данни на трети лица, с изключение на:

– куриерската фирма, чрез която Ви доставяме покупката;

– нашия счетоводител;

 доставчици на платежни /банкови услуги;

Вашите права

Имате право на достъп до Вашите данни, които обработваме, както и право на коригиране, изтриване (право „да бъдете забравени“), ограничаване на обработката, преносимост на данни, оттегляне на съгласието и възражение.

Ако смятате, че нашето обработване на Вашите данни нарушава разпоредбите за защита на лични данни или ако смятате, че правата Ви според тези разпоредби са били нарушени по някакъв начин, можете да се обърнете към компетентния административен орган. В България това е  Комисията за защита на лични данни 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 69 ЛВ.

ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА ДО ОФИС НА ЕКОНТ ИЛИ ДО АДРЕС

ЛЕСНО ВРЪЩАНЕ:

ЗАЯВИ В ПЪРВИТЕ 14 ДНИ

ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

НА ПРОДУКТИТЕ ПРЕДИ ДА ПЛАТИТЕ

ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО

МодаЕ